Acties, acties en … nog meer acties!

Sophie maakte samen met het vierde jaar wetenschappen van Sint-Joris Bazel koekjes. Geslaagd was het alleszins; er is zelfs een heus ‘SuperWoutKoekjes-lied’ aan ontsproten. Heerlijk!

En er zijn nog enkele acties in Bazel/Kruibeke en omstreken op komst: leerlingen maken hippe portemoneekes, V.C.Morrat biedt broodjesbuffet aan op den Beker van Bazel, chirovriendinnen doen SuperWoutCarwash,… Goe goe Supergoe bezig daar! En dat ze er klaar voor zijn bewijzen deze foto’s

car wash3 car wash2 car wash1

Tamara verkocht nog brownies op het werk en de cupcake-actie ten kantore Frans Baert & vennoten heeft 246€ opgebracht! En in april volgt er nog een kleine actie bij het notariaat Devos-Turpyn in Sint-Denijs. Mooi mooi!

Ook de veilingacties draaien op volle toeren: Charlotte kan beginnen werken aan haar superforces, de lasagnes werden door de VGL-dames en Katrien&Co gesmaakt, de teller voor de vluchtsimulator-sessie staat momenteel op 260€, de opbergzakken van Roos vliegen de deur uit, Ruben Mirte en Lotte hebben hun beginnende collectie van knuffel-, pronk- en bling-bling stenen en kristallen goed bevonden,… en ga zo maar door.

SUPER gewoon!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s