Acties

 • nog meer spontane acties

Tamara bakte brownies en nam ze mee naar het werk. De bijdrage van de collega’s gaan naar team superwout. Smikkelen en smakkelen voor het goede doel, heerlijk toch!

 • Actie Orgelconcert

Onder het motto “dompel jezelf eens onder in de wereld van een orgelist”, organiseert Sara een interactieve kennismakingsdag waarbij je van dichtbij kennis kan maken met de wonderlijke techniek en passie van het betere orgelspel.

Op zondag 3 mei, tussen 14 en 17 uur, te Sint-Pieterskerk, Turnhout

 • Er zullen stukken gespeeld worden van Bach, Mendelssohn, Rutter, Lemmens, en een begeleide rondleiding naar het doksaal.
 • Geïnteresseerde toetsenisten worden uitgenodigd om mee te komen spelen.
 • Er wordt een kerkzoektocht en orgelquiz georganiseerd.

Toegang tot het doksaal is te verkrijgen mits een gift in onze collectebus ter plaatse van minstens vijf euro ten voordele van Team SuperWout en Kom op tegen Kanker.

Ter ondersteuning van deze actie veilt illustrator & grafisch vormgever, Johan Truyen, drie unieke pentekeningen via onze SuperVeiling!

Save the date!

pijpen6 registers engelorgelpijpen

 • Collectebus tijdens de opendeurdag bij Bodystyling Mol – sporten levert op!

Ondertussen maar liefst 200 euro! SuperMerci!

 • De pleisterverkoop was een Supersucces

… en bracht maar liefst 500€ euro op!

Een dikke dankjewel aan onze 2 helden op onderstaande foto! Supergoe gedaan mannen!

verkoop pleistertjes

 • Een zéér geslaagde ‘cupcakes voor SuperWout’

De klasgenootjes van Bram hebben op woensdag 11 maart cupcakes versierd tot prachtige kunstwerkjes en nadien verkocht op school. Deze prachtige actie bracht maar liefst 705 euro op. Maar vooral het enthousiasme van al die kindjes die gretig zochten naar hun droom-cupkaes was ontroerend!

 • Zin in een loopuitdaging? Loop de Antwerp 10 miles… voor Kom op tegen Kanker of steun een van de lopers!

Sophie en Co uit Kruibeke wensen graag hun steentje bij te dragen door de Antwerp 10 miles te lopen en zich te laten sponsoren. Wil jij hen helpen, sluit je dan aan bij het team of steun één van de lopers.

Inschrijven voor de 10 miles via team SuperWout Kruibeke kan via een mailtje met de boodschap “IK LOOP MEE” naar sophie.gythiel@sintjorisbazel.be. Verzamel bij vrienden, familie, handelaars of bedrijven 75 euro sponsorgeld voor teamSuperwout en ga de sportieve uitdaging aan.

Interesse? Stuur zeker een mailtje naar Sophie!

 • Verse soep op school!

Op Sint-Joris Bazel maken Sophie en haar collega’s elke dag lekkere, verse soep.  De opbrengst van de Soep voor SuperWout gaat naar Kom op tegen Kanker. Dankjewel Sophie voor deze mooie actie!

 • Wijn- en Gin Proeverij

SuperTasting2

Vier jaar lang, op regelmatige basis, proefden 10 vrienden wijntjes uit alle uithoeken van de wereld. In totaal passeerden een 300tal flessen de revue. Slechts eenmaal (voor Music For Life) deelden we onze smaakervaringen. Maar nu, speciaal voor Team SuperWout en Kom Op Tegen Kanker, selecteerden we de allerbeste 6 flessen. Stuk voor stuk topwijntjes in hun prijsklasse.

Dezelfde oefening deden we met gins. Voor deze selectie kozen we bewust voor gins die weinig gekend zijn en amper of niet verkrijgbaar zijn in België, maar desalnietemin niet mogen ontbreken in jouw gincollectie!

Niet onder de indruk? Laat je overtuigen tijdens onze SuperWout proeverij op zondag, 19 april, in Nederokkerzeel.

Geen tijd om langs te komen maar je wil toch bijdragen aan Team SuperWout, bestel onze selectie via ons online platform en schenk vanaf mei een heerlijk wijntje of gin bij je thuis. Er is ongetwijfeld een leverpunt in jouw buurt!

Kom je graag proeven, neem deel via deze facebook event pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en info.

 • Huis te koop voor Team SuperWout en t.v.v. Kom op tegen Kanker
  “Karin en Wim zijn vrienden van An en Jimmy die in Zuid-Frankrijk wonen met hun vier zonen. Zij zijn pas verhuisd binnen Frankrijk en zijn volop bezig hun huis te verkopen. Toen ze hoorden van de acties van Team SuperWout kwamen ze met het fantastische voorstel om 1% van de verkoopprijs ten voordele van Kom op tegen Kanker te schenken indien het huis verkocht geraakt! Aangezien de verkoopprijs 495.000 € bedraagt zou dit in één klap het inschrijvingsgeld van een volledige extra ploeg kunnen opleveren!
  Alle info over het huis vind je op de Franstalige website: www.chaletlasqueres.fr en een Nederlandstalige link is te vinden op Kapaza. Geïnteresseerd of ken je iemand die dat zou kunnen zijn? Spread the word!
  huis buitenzijde 10 huis buitenzijde 25 huis sfeer 5
 • BurenBrownies: Buurjongens Mauro en Noah en buurmeisje Olivia hebben zelfgemaakte brownies en popcorn verkocht voor Team SuperWout! Dankuwel liefste buren van Wout!

WP_20150219_17_00_50_Pro

 • Paaseitjesactie!! Vanaf vandaag kan je echte Superpaaseitjes bestellen.Paaseitjes SuperWoutHoe? Heel eenvoudig. Bestel via deze link http://goo.gl/forms/bky8kP3fL0. Vul het formulier in, stort het juiste bedrag op rekeningnummer BE64 1111 8154 1052 op naam van team SuperWout (met als mededeling “paaseitjes + voornaam en naam”) en wij zorgen dat de paaseitjes dan zeker vóór 8 maart (maar mogelijks ook vroeger) via één van onze contacten (of via via via één van deze contacten) bij jou terecht kunnen komen.Je kan gewoon zakjes paaseitjes van 125g bestellen (5€), ofwel ineens een hele ‘doos’ (20 zakjes – 100€).  Misschien wil je wel paaseitjes op het werk, de sportclub, bij familie, buren,… verkopen ten voordele van team Superwout! Bestel dan gerust 1 (of meerdere!!) dozen; het wordt dit jaar alvast een superlekkere pasen!
 • We lanceren onze SuperVeiling! Wil je graag één van je talenten benutten ten voordele van Team SuperWout? Heb je een bijzonder voorwerp of product dat je graag wil aanbieden voor ons goede doel? Of wil je graag je steentje bijdragen door een product of dienst te kopen? Op de volgende pagina kan je enerzijds iets ‘aanbieden’ om te veilen en anderzijds nagaan wat er allemaal kan ‘aangekocht’ worden! Doen!
 • Ook Lies is in Dendermonde soep beginnen maken ten voordele van team SuperWout. Superfijn Lies!
 • Lotte Van Hoof plaatste een collectebus voor team SuperWout op haar werk en in de sportclub. Ook zette zij op het werk een soepinitiatief op waarbij de opbrengst van de wekelijkse soepverkoop (beurtelings gemaakt door collega’s) naar team SuperWout gaat. Dankjewel Lotte voor deze initiatieven!
 • Raf De Bruyn toert momenteel met een muziekvoorstelling door Vlaanderen (www.terugnaardeeenvoud.be). Omdat het lot van Wout hem erg geraakt heeft, draagt hij zijn laatste nummer van 13427666413_6ebf132ec0_odeze voorstelling graag aan Wout op en wil op deze manier ook zijn bijdrage leveren aan team SuperWout en onderzoek naar kanker. Succes met de voorstellingen Raf!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s