Over ons

DSC_0106_new 2In mei 2014 kwam de diagnose van kanker bij Wout voor iedereen aan als een donderslag bij heldere hemel. Kleine Wout, net 10 maanden oud, had neuroblastoom. Ondanks zijn zware behandeling ontpopte hij zich als SuperWout. Hij bleef gretig zijn tong uitsteken, enthousiast ‘dada’ zwaaien, choco eten, guitig lachen,… hij leerde zelfs nog stappen. Maar de behandeling mocht niet baten. Op 1 januari 2015 heeft SuperWout zijn dappere strijd tegen kanker moeten staken.

Zijn strijd was oneerlijk, maar zijn veerkracht en doorzettingsvermogen legendarisch. Dit inspireert peter en meter, vrienden en familie om samen onze schouders en vooral onze coureursbenen onder de 1000 km van Kom op tegen Kanker te zetten. We gaan voluit, omdat elke bijdrage aan onderzoek tegen kanker verdomme belangrijk is.

Om onze acties meer duurzaam en gestructureerd te kunnen blijven ondersteunen, is Team SuperWout een VZW geworden!

Ons doel is om het verhaal van dappere Wout met zijn veerkracht en doorzettingsvermogen als inspiratiebron te gebruiken en ons enthousiast samen te blijven engageren. Zo willen we zijn strijd tegen kanker en andere levensbedreigende ziekten blijven doorzetten. Voor de geïnteresseerden: de statuten zijn hier raadpleegbaar.

Team SuperWout_Statuten_RvB20150923

Samen met duizenden zielsgenoten trappen tegen kanker! En dat vier dagen lang! Dat is de 1000 km van Kom op tegen Kanker: http://www.1000km.be.

Het hemelvaartweekend (14-17 mei) is al enige jaren 1000 km-weekend. Dan gespen we onze fietshelm vast, klikken we onze schoenen in de pedalen, en fietsen we ten voordele van de strijd tegen kanker.

2 gedachtes over “Over ons

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s