SUPERVEILING

Wil je graag één van je talenten benutten ten voordele van Team SuperWout? Heb je een bijzonder voorwerp of product dat je graag wil aanbieden voor ons goede doel? Of wil je graag je steentje bijdragen door een product of dienst te kopen? Via onze SuperVeiling site kan je enerzijds iets ‘aanbieden’ om te veilen en anderzijds nagaan wat er allemaal kan ‘aangekocht’ worden.

De spelregels zijn als volgt:

  • Als aanbieder van talenten of producten stuur je naar info@teamsuperwout.be wat je wil aanbieden, wat je voorwaarden zijn en, misschien niet onbelangrijk daarin, in welke regio en tijdsbestek je dit wil aanbieden, eventueel met een minimum bedrag.
  • Dit aanbod zal dan op deze pagina verschijnen.
  • Hierop kan door iedereen geboden worden door een reactie te plaatsen (via de link “een reactie plaatsen” die steeds in het grijs naast de datum van desbetreffend bericht staat),  met naam en een concreet bod.
  • Een aanbod blijft maximum twee weken openstaan, waarna de bieder van het laatste en hoogste bod het aanbod krijgt toegewezen. Dit kan ook eerder als de aanbieder hiertoe beslist.
  • Beide partijen dragen zorg voor de correcte uitwisseling van diensten en bod. Het afgesproken bedrag wordt na afloop van de uitwisseling betaald aan de aanbieder, die het uiterlijk voor 1 mei over zal maken ten voordele van team SuperWout op het rekeningnummer van ‘Kom op tegen Kanker’: BE14 7331 9999 9983 of 733-1999999-83, met vermelding van “170-121172 – superveiling” (belangrijk!).
  • Het zou fijn zijn om na afloop enkele foto’s en/of feedback te zenden naar info@teamsuperwout.be voor publicatie op de site.

Hier vind je de link naar de SuperVeiling site.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s